Qui Som? contacte

L’Associació Gironina d’Amics de la Mar (AGAM). Qui som i que pretenem?

Som una  petita agrupació de bons aficionats a la mar de les contrades gironines, popular i independent, fundada en 1981, que tenim com a únic objectiu el foment de l’afició que compartim i la difusió de la més genuïna cultura marinera.

Després de trenta vuit anys d’activitat ininterrompuda, sabem prou bé que la tasca que ens vam comprometre realitzar i realitzem ni es fàcil ni, avui, éssent estrictament cultural, prou compresa i coneguda. Es per tot aixó que, are que podem, volem aprofitar les xarxes socials per donar-la a coneixer a l’afició marinera catalana.

Mai no ens em reclòs en nosaltres mateixos, sinó tot el contrari. Sempre hem estat oberts a tothom. Aixi, tot suggeriment, tota aportació o voluntat de col·laboració, serà ben rebuda, degudament considerada i molt agraïda. I si voleu ajudar-nos us rebrem amb els braços oberts

Saben ben bé que de bons aficionats a la mar i a l’especial cultura que genera n’hi han a cada recó de la costera catalana, però també que, individualment o agrupats, tots traballem massa aïllats per a la nostre afició comuna. Aquesta plana web vol palesar la nostra voluntat d’obertura i de col·laboració

Endemés, des de l’any 1985, estem agermanats amb “l’Association des Amis de la Mer et des Eaux”, de Banyuls de la Marenda, amb la qual publiquem conjuntament el butlletí anyal “Exocetus Volitans”.

Si vols contactar amb nosltres, ho pots fer a l’adreça: agamgirona@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s